Site icon inRoman.ro

Curățenia, motiv de concurs între romașcani

pietonal Stefan cel Mare

Începând de luni, 7 martie, romaşcanii se pot înscrie la concursul ”Curăţenia de primăvară începe cu noi, pentru noi!”, care se va desfăşura în perioada 14 martie – 15 aprilie, anunță Primăria municipiului Roman. Acest concurs a ajuns a cea de-a șaptea ediție și premiază romașcanii care ”adoptă” un spațiu din oraș, public sau privat, pe care îl înfrumusețează. Pot fi îngrijite spații verzi, părculețe de joacă, grădini și balcoane personale, dar și alte spații ce au nevoie de salubrizare. La acest concurs pot participa persoane fizice sau juridice, indiferent de vârstă, ocupație ori domeniul de activitate.

„Avem ca scop salubrizarea întregului municipiu, cum facem în fiecare primăvară. Oricine dorește să participe este bine-venit, nu există limită de vârstă sau pe alte criterii. Înscrierea la concurs se poate face pe e-mail, la adresa mediu@primariaroman.ro, sau la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman, completând o cerere-tip”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Câștigătorii vor fi desemnați de o comisie, după ce vor fi făcute vizite în teren de reprezentanții Primăriei Roman. Premierea câștigătorilor se va face în cadrul Zilelor municipiului Roman.

Exit mobile version