Curățenia, motiv de concurs între romașcani

de | 08/03/2016 | Fără categorie

Începând de luni, 7 martie, romaşcanii se pot înscrie la concursul ”Curăţenia de primăvară începe cu noi, pentru noi!”, care se va desfăşura în perioada 14 martie – 15 aprilie, anunță Primăria municipiului Roman. Acest concurs a ajuns a cea de-a șaptea ediție și premiază romașcanii care ”adoptă” un spațiu din oraș, public sau privat, pe care îl înfrumusețează. Pot fi îngrijite spații verzi, părculețe de joacă, grădini și balcoane personale, dar și alte spații ce au nevoie de salubrizare. La acest concurs pot participa persoane fizice sau juridice, indiferent de vârstă, ocupație ori domeniul de activitate.

„Avem ca scop salubrizarea întregului municipiu, cum facem în fiecare primăvară. Oricine dorește să participe este bine-venit, nu există limită de vârstă sau pe alte criterii. Înscrierea la concurs se poate face pe e-mail, la adresa mediu@primariaroman.ro, sau la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman, completând o cerere-tip”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Câștigătorii vor fi desemnați de o comisie, după ce vor fi făcute vizite în teren de reprezentanții Primăriei Roman. Premierea câștigătorilor se va face în cadrul Zilelor municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.