Cine suntem

Logo cu web 1x1 1

Cotidianul on-line înRoman.ro a apărut ca un răspuns la nevoia de informație corectă, fără clickbait și cu respect pentru cititor. Deși s​untem un site tânăr, avem parteneriate stabile prin care reprezentăm zona Nord-Est la nivel național. Cel mai recent dintre acestea a fost “Orașul uitat” și a adus în atenția publicului situația patrimoniului național. Pe lângă parteneriate precum cele descrise mai sus, inRoman.ro a avut, periodic, și campanii proprii, cu specific local. În 2016, înRoman.ro a transmis Brexitul și primul Consiliul European postBrexit direct din capitala Uniunii Europene, datorită unei burse acordate de Comisia Europeană.

Teo Baciu

Teo Baciu copy
Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului „Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog”, coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului „Reporter și blogger european”

Gabriel Baciu

gabriel baciu
Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.
Ne puteți contacta la telefon 0742.144.789 și 0784.047.712 sau puteți trimite un email la contact@inroman.ro