Termeni și condiții

1. Acceptul condițiilor de folosire

inRoman.ro este un site lansat, administrat și actualizat de Centrul Media Nord Est. Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și utilizator al site-ului inroman.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli.

Politica de confidențialitate

Politica de cookies

Centrul Media Nord Est își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite pe inroman.ro, sau poate suspenda funcționarea acestuia fără o înștiințare prealabilă.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (text + imagini + clipuri video) publicate de inroman.ro se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este interzisă fără acordul proprietarului.

3. Obligațiile vizitatorilor:

Să folosească un limbaj decent în comentarii, să nu instige la atitudini antirasiste, antisemite, discriminare, să nu aducă acuzații false, să nu posteze comentarii spam sau în scopuri publicitare.  Comentariile ce nu respectă aceste reguli pot fi șterse.

Vizitarea în continuare a acestui site presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și conditiile menționate în această pagină.