Site icon inRoman.ro

Ce a făcut Primăria Roman în tot anul 2015

stema Roman primarie

Anul 2015 a însemnat încasări de 100% la taxele și impozitele locale. Pentru anul 2015, bugetul consolidat de venituri şi cheltuieli al municipiului Roman a fost de 175.890.000 de lei. La finele anului 2015 municipiul Roman a înregistrat un excedent în sumă de 3.970.000 de lei.

Am extras pentru dumneavoastră principalele date din raportul primarului, pe care vi le furnizăm pe mai multe capitole: Investițiile și lucrările publice majore ale anului 2015, Investiții la școlile din oraș, Ștrand, Pietonal Ștefan cel Mare, Apă și canal, Serviciul Achiziții Publice, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Direcția Poliției Locale, Ce vor romașcanii, Asociații de proprietariDirecția Locală de Evidență a PersoanelorDirecția Impozite și Taxe LocaleConsiliul Local al Municipiului Roman, Ecologie, Evenimente, Sport și agrement, Diplomație, Planuri, Distincții și o scurtă declarație a primarului Laurențiu Leoreanu.

Investițiile și lucrările publice majore ale anului 2015

Investiții la școlile din oraș

Ștrand

Pietonal Ștefan cel Mare

Apă și canal

Serviciul Achiziții Publice

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă

Direcția Poliţiei Locale

Ce vor romașcanii?

Asociații de proprietari

Direcția Locală de Evidență a Persoanelor

Direcția Impozite și Taxe Locale

Consiliul Local al Municipiului Roman

Ecologie

Evenimente

Sport și agrement

Diplomație

Planuri

Distincții

Declarația primarului Laurențiu Leoreanu

”Mulţumesc tuturor celor care au susţinut activitățile și proiectele iniţiate, instituţiilor care ne-au oferit sprijin și cetățenilor care ne-au sesizat nevoile comunităţii sau care au venit cu propuneri constructive. Vă asigur că şi în anul 2016, dar şi în cei ce vor urma, îmi voi mobiliza energia şi eforturile pentru modernizarea şi dezvoltarea municipiului nostru. Vă mulţumesc pentru că îmi daţi puterea să continui şi am certitudinea că veţi fi alături de mine ca şi până acum, precum sunt şi eu alături de dumneavoastră, romaşcanii mei. Dumnezeu să binecuvânteze și să ocrotească Romanul şi pe romaşcani!”, a declarat, la finalul raportului de activitate, primarul Laurențiu Leoreanu.

Exit mobile version