Site icon inRoman.ro

I-au furat 20.000 lei de pe masă

hot furt 6

Polițiștii au identificat două persoane din Săbăoani bănuite că i-au furat unui cetățean 20.000 de lei prin metoda distragerii atenției.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Postului de Poliției Gâdinți, au fost identificate persoanele bănuite de furtul banilor comis în data de 22.11.2015, respectiv un bărbat de 33 de ani și o femeie de 28 de ani, ambii din Săbăoani. Din cercetarile efectuate a rezulat faptul că în ziua de 22.11.2015, în jurul orelor 11.00, aceștia au intrat în locuința persoanei vatamate din com. Gadinti, sub pretextul cumpărării de nuci si a schimbării unei bancnote de 200 lei, moment în care, profitând de neatenția proprietarului, i-au sustras de pe o masa suma de circa 20.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 75%, iar cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Poliția Română reia sfaturile preventive privind săvârșirea infracțiunii de furt prin distragerea atenției, recomandând nemțenilor:

Poliția Română reamintește faptul că infractorii joacă anumite roluri pentru a aborda victimele (persoane care livrează colete, angajaţi ai unor furnizori de servicii). Iată câteva dintre metodele de operare identificate:

Toate aceste metode servesc unui singur scop, acela de a pătrunde în locuinţele oamenilor de unde reuşesc să sustragă sume de bani sau bunuri de valoare.
Dacă ați fost victima unei astfel de infracțiuni, nu lăsați să treacă timp de la comiterea faptei și sesizați Poliția prin apelul unic de urgență 112!

Exit mobile version