Site icon inRoman.ro

Primăria face bani din agrement

Administrația locală face bani frumoși din activitățile de agrement preferate de romașcani. Vârf de lance în domeniu este ștrandul, dar veniturile sunt rotunjite și de alte activități. Într-o singură săptămână, la bugetul administrației locale s-au adunat aproape 100.000 de lei, doar dintr-un singur punct de atracție.

Banii au ajuns la caseria ștrandului din Roman datorită caniculei, care i-a făcut pe romașcani dornici de plajă și de distracție. ”În săptămâna anterioară s-a înregistrat un nou record: au fost prezente aproape 7.500 de persoane, cu încasări de 90.434 de lei. Doar într-o săptămână. Numai în weekend au fost aproape 3.700 de persoane, cu încasări de aproape 45.000 de lei; deci, numai în două zile”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu. Alți aproape 2.200 de lei reprezintă contravaloarea închirierii a 72 de foișoare pentru grătar.

Administrația locală câștigă, însă, și din activitățile din Parcul municipal. Astfel activitatea de închiriere ambarcațiuni pe lac și închiriere teren de sport a adus încasări de 10.600 de lei în ultimele zece zile.

Exit mobile version