Primăria face bani din agrement

de | 19/07/2016 | Local

Administrația locală face bani frumoși din activitățile de agrement preferate de romașcani. Vârf de lance în domeniu este ștrandul, dar veniturile sunt rotunjite și de alte activități. Într-o singură săptămână, la bugetul administrației locale s-au adunat aproape 100.000 de lei, doar dintr-un singur punct de atracție.

Banii au ajuns la caseria ștrandului din Roman datorită caniculei, care i-a făcut pe romașcani dornici de plajă și de distracție. ”În săptămâna anterioară s-a înregistrat un nou record: au fost prezente aproape 7.500 de persoane, cu încasări de 90.434 de lei. Doar într-o săptămână. Numai în weekend au fost aproape 3.700 de persoane, cu încasări de aproape 45.000 de lei; deci, numai în două zile”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu. Alți aproape 2.200 de lei reprezintă contravaloarea închirierii a 72 de foișoare pentru grătar.

Administrația locală câștigă, însă, și din activitățile din Parcul municipal. Astfel activitatea de închiriere ambarcațiuni pe lac și închiriere teren de sport a adus încasări de 10.600 de lei în ultimele zece zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.