Site icon inRoman.ro

Nemțenii le cer politicienilor să fie cinstiți

Iulian Bulai

USR a lansat un chestionar pentru a afla de la nemțeni care este percepția lor asupra situației județului și ce își doresc cetățenii județului de la viitorii parlamentari.

Chestionarul a cuprins 19 întrebări, iar respondenții au evaluat starea drumurilor din județ, conexiunile cu celelalte regiuni ale țării, situația din domenii-cheie.

La finalul chestionarului am lăsat respondenților posibilitatea de a scrie alte idei și sugestii. Iar nemțenii au cerut ca parlamentarii USR Neamț să lupte împotriva hoției, să taie pensiile speciale, să combată corpuția, să rămână verticali și să voteze după conștiință, nu după interese.

”Rezultatele acestui chestionar arată că cetățeni județului vor normalitate în viața politică și vor să fie tratați cu respect atunci când au nevoie și apelează la serviciile publice. Ne-au cerut, practic, să mergem la serviciu și să lucrăm spre binele angajatorilor noștri, care sunt cetățenii. Cred că rezultatele acestui chestionar ar trebui să fie un punct de plecare pentru toți parlamentarii din Neamț, nu doar pentru reprezentanții USR. Dar pot garanta că aceste răspunsuri vor sta la baza acțiunilor parlamentarilor USR Neamț, după data de 11 decembrie”, a declarat Iulian Bulai, candidat USR Neamț pentru Camera Deputaților.

”Sunt chestiuni de bun-simț, pe care și eu, în calitate de alegător, le-am așteptat de la parlamentari. Din păcate, cei mai mulți au uitat să mai comunice cu alegătorii imediat ce au ajuns în fotoliile confortabile din Parlament. USR vrea să schimbe imaginile de la televizor cu demnitari dormind sau făcând orice altceva decât să se preocupe de lucrările din Legislativul României. De data aceasta, Neamț, chiar ai cu cine vota!”, a adăugat Ioan Ploscaru, candidat USR Neamț pentru Senatul României.

Exit mobile version