Site icon inRoman.ro

Ce vor directorii de școli de la Primăria Roman

primaria roman director scoli

În cadrul unei întruniri care a avut loc luni, la prânz, la Primăria Roman, directorii unităților de învățământ din oraș au venit cu listele de investiții necesare a se realiza la fiecare școală și grădiniță în parte. Profesorii care administrează aceste școli au fost ascultați de primarul Lucian Micu și mai mulți directori din Primărie. Toate aceste solicitări vor fi analizate și vor primi finanțare în funcție de cât este de urgentă problema, cel mai probabil după aprobarea bugetului.

„Atenția Primăriei municipiului Roman va rămâne canalizată spre ceea ce înseamnă procesul de învățământ. Ne dorim o infrastructură școlară, pe raza municipiului Roman, care să ofere perspectivele unui învățământ de calitate și, alături de cadrele didactice, pe lângă actul educațional în sine și Primăria municipiului Roman să-și aducă contribuția pentru a îmbunătăți condițiile de învățământ de pe raza municipiului Roman”, a afirmat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Iar directorii nu au fost deloc timizi în a prezenta administrației locale ce probleme sunt la unitățile de învățământ pe care le conduc. Au luat cuvântul directori și directori adjuncți, solicitând, în general, continuarea unor lucrări ce s-au efectuat în anii trecuți. Iată, pe scurt, care au fost cerințele:

Exit mobile version