Site icon inRoman.ro

CSM Roman învinge clar Unirea Slobozia

handbal CSM Roman CSM Unirea Slobozia

CSM Roman  învins clar Unirea Slobozia, într-un meci ce nu a excelat dar în care romașcancele și-au impus voința în fața ultimei clasate din Liga Națională.

Prima repriză a început lent dar cu nervi, arbitrii împărțind câteva cartonașe galbene, unul din ele fiindui arătat antrenorului Unirea. Repriza a fost și una săracă în goluri, în minutul 24 scorul fiind de 9-3 în favoarea CSM Roman, moment în care romașcancele au scăzut turația motoarelor și au permis echipei adverse să marcheze trei goluri în trei minute, scorul la final de repriză fiind de 9-6.

Repriza a doua a fost mai alertă, romașcancele părând hotărâte să domine mai clar, lucru care le-a forțat pe adversare să joace cu toate resursele, în unele momente jucând fără portar, unul din goluri fiind marcat de CSM pe un contraatac ce a surprins Unirea fără portar pe teren.

Pentru CSM Roman au marcat: Glibko – 8 goluri, Stoleru – 4, Toskovic – 4, Cilici – 2, Popescu – 2, Iuganu – 1, Chitacu – 1, Agrigoroaei – 1 și Dinu – 1. Pentru Unirea Slobozia au marcat: Horobeț – 8, Ivan – 5, Ilie – 2, Georgescu – 1, Enescu – 1 și Ivănescu – 1.

CSM Roman își păstrează poziția a 4-a în clasament, cu 22 de puncte, după CSM București, Dunărea Brăila și HC Zalău. În cadrul etapei a 14-a s-au mai desfășurat meciurile: Danubius Galați – CSM București 19-28, U Cluj – HCM Râmnicu Vâlcea 23-26, SCM Craiova – Măgura Cisnădie 28-21, Dunărea Brăila – CSM Bistrița 32-25. Etapa viitoare CSM Roman va avea pauză, ar fi trebuit să aibă meci în deplasare cu CSM Ploiești, echipă retrasă din campionat. În etapa a 16-a, romașcancele vor da piept acasă cu liderul clasamentul, CSM București, meciul fiind programat în data de 30 ianuarie.

handbal CSM Roman CSM Unirea Slobozia
Exit mobile version