CSM Roman învinge clar Unirea Slobozia

de | 19/01/2017 | Local, Sport

CSM Roman  învins clar Unirea Slobozia, într-un meci ce nu a excelat dar în care romașcancele și-au impus voința în fața ultimei clasate din Liga Națională.

Prima repriză a început lent dar cu nervi, arbitrii împărțind câteva cartonașe galbene, unul din ele fiindui arătat antrenorului Unirea. Repriza a fost și una săracă în goluri, în minutul 24 scorul fiind de 9-3 în favoarea CSM Roman, moment în care romașcancele au scăzut turația motoarelor și au permis echipei adverse să marcheze trei goluri în trei minute, scorul la final de repriză fiind de 9-6.

handbal CSM Roman CSM Unirea Slobozia 2

Repriza a doua a fost mai alertă, romașcancele părând hotărâte să domine mai clar, lucru care le-a forțat pe adversare să joace cu toate resursele, în unele momente jucând fără portar, unul din goluri fiind marcat de CSM pe un contraatac ce a surprins Unirea fără portar pe teren.

Pentru CSM Roman au marcat: Glibko – 8 goluri, Stoleru – 4, Toskovic – 4, Cilici – 2, Popescu – 2, Iuganu – 1, Chitacu – 1, Agrigoroaei – 1 și Dinu – 1. Pentru Unirea Slobozia au marcat: Horobeț – 8, Ivan – 5, Ilie – 2, Georgescu – 1, Enescu – 1 și Ivănescu – 1.

handbal CSM Roman CSM Unirea Slobozia 4

CSM Roman își păstrează poziția a 4-a în clasament, cu 22 de puncte, după CSM București, Dunărea Brăila și HC Zalău. În cadrul etapei a 14-a s-au mai desfășurat meciurile: Danubius Galați – CSM București 19-28, U Cluj – HCM Râmnicu Vâlcea 23-26, SCM Craiova – Măgura Cisnădie 28-21, Dunărea Brăila – CSM Bistrița 32-25. Etapa viitoare CSM Roman va avea pauză, ar fi trebuit să aibă meci în deplasare cu CSM Ploiești, echipă retrasă din campionat. În etapa a 16-a, romașcancele vor da piept acasă cu liderul clasamentul, CSM București, meciul fiind programat în data de 30 ianuarie.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.