Site icon inRoman.ro

Ultima zi de vot pentru Sorina Monac

Sorina Monac 2053

Sorina Monac, director Direcția de Asistență Socială Roman

Soina Monac, șefa Direcției de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Roman, a fost nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Este singura persoană din Roman care lucrează în domeniu și a primit o nominalizare din partea Colegiului Asistenților Sociali, filiala Neamț, pentru activitatea desfășurată pe parcursul anului 2016.

Înainte de jurizarea de specialitate, asistenții sociali au avut posibilitatea de a fi votați, timp de o săptămână, de publicul larg. Sorina Monac este pe primul loc la categoria ”asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare” și are, astfel, șanse mai mari de a fi premiată în cadrul Galei Naționale.

Duminică, 26 februarie, a fost ultima zi în care s-a putut vota. Votul a fost online, accesând link-ul: https://poll.cnasr.ro/. Rezultatul afișat la categoria ”asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare” arată că șefa DAS Roman a primit 1.186 de voturi.

Un interviu cu Sorina Monac despre munca de 19 ani ca asistent social și despre cum a renunțat la Medicină pentru a lucra într-un alt mod cu oamenii aflați în nevoie puteți citi aici.

Exit mobile version