Ultima zi de vot pentru Sorina Monac

de | 26/02/2017 | Local, Social

Soina Monac, șefa Direcției de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Roman, a fost nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Este singura persoană din Roman care lucrează în domeniu și a primit o nominalizare din partea Colegiului Asistenților Sociali, filiala Neamț, pentru activitatea desfășurată pe parcursul anului 2016.

Înainte de jurizarea de specialitate, asistenții sociali au avut posibilitatea de a fi votați, timp de o săptămână, de publicul larg. Sorina Monac este pe primul loc la categoria ”asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare” și are, astfel, șanse mai mari de a fi premiată în cadrul Galei Naționale.

Duminică, 26 februarie, a fost ultima zi în care s-a putut vota. Votul a fost online, accesând link-ul: https://poll.cnasr.ro/. Rezultatul afișat la categoria ”asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare” arată că șefa DAS Roman a primit 1.186 de voturi.

Un interviu cu Sorina Monac despre munca de 19 ani ca asistent social și despre cum a renunțat la Medicină pentru a lucra într-un alt mod cu oamenii aflați în nevoie puteți citi aici.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.