Site icon inRoman.ro

Foto: Accident mortal la Bozienii de Sus

accident mortal Bozienii de Sus 7

Un tânăr de doar 27 de ani din Piatra-Neamț a decedat sâmbătă, 18 martie, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului DN 15D.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.30, în afara localității Bozienii de Sus. Șoferul conducea pe direcția de mers Piatra-Neamţ – Roman și, într-un sector de drum în curbă la stânga şi de limitare a vitezei la 40 km/h, a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un tei aflat pe marginea drumului. După impact, tânărul conducător auto a rămas încarcerat în mașină, iar pentru eliberarea acestuia a fost nevoie de intervenția a două echipaje de descarcerare și de zeci de minute de intervenție a pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

După ce a fost scos din mașină, șoferul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Cadrele medicale i-au evaluat starea și au vrut să-l opereze de urgență, dar bărbatul a pierdut lupta cu viața în timp ce era dus spre sala de oprație. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

accident mortal Bozienii de Sus 7
Exit mobile version