Site icon inRoman.ro

CSM Roman – Măgura Cisnădie: un meci cu sens unic

handbal CSM Roman Magura Cisnadie 5284

Ultimul meci acasă al sezonului a fost un fel de cadou de „la revedere” din partea CSM Roman suporterilor. Contând pentru etapa a 25-a a campionatului Ligii Naționale, meciul disputat duminică, 23 aprilie, de la ora 11, nu a fost unul spectaculos decât prin prisma scorului cu care CSM Roman și-a învins adversara.

Începutul lăsa de înțeles că va fi un meci echilibrat, Măgura Cisnădie chiar reușind primul gol al partidei. Asta a durat doar trei minute, CSM Roman a egalat rapid și în minutul opt deja aveau trei goluri avans. Prima repriză s-a terminat cu scorul de 15 la 8 în favoarea romașcancelor iar repriza a doua a fost unul în care s-a văzut clar că Măgura a depus armele, situație care i-a permis antrenorului Viorel Lazăr să rotească în teren toate jucătoarele și să mai menajeze titularele. Ultimul fluier a blocat tabela de marcaj la scorul de 27 – 20 pentru gazde.

 

Pentru CSM Roman au marcat: Carmen Stoleru – 6 goluri, Jasna Toskovic – 6, Luciana Popescu – 5, Ana Iuganu – 2, Iryna Glibko – 2, Oana Chitacu – 2, Raluca Agrigoroaie – 1, Andrada Tomescu – 1, Greta Dinu – 1 și Loredana Vartic – 1. Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Emilia Moldovan – 8 goluri, Ionela Goran – 3, Oana Apetrei – 3, Roxana Han – 3, Cristina Mitrache – 2, Larisa Da Silva – 1. Au fost decise 9 aruncări de la 7 metri, toate transformate, șase pentru CSM Roman și trei pentru Cisnădie. Eliminări de două minute au fost 11, șase pentru CSM Roman și cinci pentru Măgura Cisnădie.

Etapa viitoare este ultima a campionatului și CSM Roman întâlnește CSM Bistrița în deplasare. Meciul se va disputa sâmbătă, 29 aprilie.

handbal CSM Roman Magura Cisnadie 5284
Exit mobile version