CSM Roman – Măgura Cisnădie: un meci cu sens unic

de | 23/04/2017 | Local, Sport

Ultimul meci acasă al sezonului a fost un fel de cadou de „la revedere” din partea CSM Roman suporterilor. Contând pentru etapa a 25-a a campionatului Ligii Naționale, meciul disputat duminică, 23 aprilie, de la ora 11, nu a fost unul spectaculos decât prin prisma scorului cu care CSM Roman și-a învins adversara.

handbal CSM Roman Magura Cisnadie 5075

Începutul lăsa de înțeles că va fi un meci echilibrat, Măgura Cisnădie chiar reușind primul gol al partidei. Asta a durat doar trei minute, CSM Roman a egalat rapid și în minutul opt deja aveau trei goluri avans. Prima repriză s-a terminat cu scorul de 15 la 8 în favoarea romașcancelor iar repriza a doua a fost unul în care s-a văzut clar că Măgura a depus armele, situație care i-a permis antrenorului Viorel Lazăr să rotească în teren toate jucătoarele și să mai menajeze titularele. Ultimul fluier a blocat tabela de marcaj la scorul de 27 – 20 pentru gazde.

handbal CSM Roman Magura Cisnadie 5271

 

Pentru CSM Roman au marcat: Carmen Stoleru – 6 goluri, Jasna Toskovic – 6, Luciana Popescu – 5, Ana Iuganu – 2, Iryna Glibko – 2, Oana Chitacu – 2, Raluca Agrigoroaie – 1, Andrada Tomescu – 1, Greta Dinu – 1 și Loredana Vartic – 1. Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Emilia Moldovan – 8 goluri, Ionela Goran – 3, Oana Apetrei – 3, Roxana Han – 3, Cristina Mitrache – 2, Larisa Da Silva – 1. Au fost decise 9 aruncări de la 7 metri, toate transformate, șase pentru CSM Roman și trei pentru Cisnădie. Eliminări de două minute au fost 11, șase pentru CSM Roman și cinci pentru Măgura Cisnădie.

Etapa viitoare este ultima a campionatului și CSM Roman întâlnește CSM Bistrița în deplasare. Meciul se va disputa sâmbătă, 29 aprilie.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.