Cuțitar reținut de polițiștii romașcani

de | 23/04/2017 | Actualitate, Local

În data de 24.03.2017 un romașcan s-a trezit cu anvelopele mașinii tăiate peste noapte. Persoana care a făcut asta a rămas neidentificată pe moment, dar se pare că i-ar fi plăcut ce a făcut pentru că în data de 20.04.2017 a tăiat anvelopele altei mașini, după ce în prealabil îl amenințase pe posesor.

Cuțitarul, un bărbat de 51 de ani din Roman, a fost identificat și, în ziua de 22.04.2017, în urma unei acţiuni organizate de Poliţia municipiului Roman, polițiștii de investigații criminale l-au depistat pe cuțitar pe strada Ecaterina Teodoroiu. A fost sesizată Judecătoria Roman, care a dispus faţă de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al al IPJ Neamţ.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.