Site icon inRoman.ro

Câștigătorii concursului de curățenie au fost premiați

premiere concurs curatenie 7393

În acest an s-a desfăşurat a VIII-a ediţie a concursului local de curăţenie de primăvară, „Pentru un municipiu curat trebuie să ne dăm mâna”. Proiectul a avut ca obiective promovarea spiritului civic, aprecierea mediului înconjurător şi implicarea unui număr cât mai mare de romaşcani în acţiuni de întreţinere şi amenajare a spaţiilor din proximitatea locuinţei, a instituţiei sau a locului de muncă.

La ediţia din acest an s-au înscris 53 de participanţi. În urma deliberării s-a decis atribuirea premiilor pentru categorii precum: persoane juridice şi fizice, instituţii de învăţământ, asociaţii de proprietari. Premiile au constat în unelte pentru grădinărit, furtune de udat, puieți de brad, roabe și motocoase, diplome și câte o hartă a municipiului Roman.

La prima categorie s-au înscris trei persoane fizice şi o entitate juridică și s-au acordat următoarele premii:

La categoria a doua s-au înscris 13 instituţii de învăţământ; s-au acordat următoarele premii:

La categoria a III-a s-au înscris 36 asociaţii şi microasociaţii de proprietari. Au primit diplome de participare:

Mențiune a primit Asociaţia de proprietari nr. 22, iar mențiune specială a primit grupa ”Greierașii veseli” de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 5, coordonată de educatoarele Valentina Humă și Mihaela Ion. Asociaţia de proprietari nr. 39A s-a clasat pe locul III, Asociaţia de proprietari nr. 5 și-a adjucat locul II, iar locul I a fost ocupat de Asociaţia de proprietari nr. 18R.

premiere concurs curatenie 7393
Exit mobile version