Site icon inRoman.ro

Căruțaș accidentat de o mașină. Autorul accidentului a fugit

accident caruta

Un bărbat de 50 de ani din Dulcești a ajuns la spital joi  seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul se afla într-o căruță, atelajul hipo fiind accidentat de un autoturism, pe o stradă din sat.

La fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul implicat în accident circula pe strada Iazului, având direcţia de mers către centrul satului, iar la un moment dat a fost angajat în manevra de mers înapoi, acroșând un atelaj hipo, care circula în spatele său. După producerea accidentului conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul pe un teren agricol din vecinătatea satului, fiind identificat, după două ore, la domiciliul său din localitatea Dulceşti. Acesta, un tânăr de 28 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/ alcool pur în aerul expirat.” – comunicat de presă Inspectoratul Județean de Poliție Neamț

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului atelajului, bărbatul de 50 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Roman. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Exit mobile version