Căruțaș accidentat de o mașină. Autorul accidentului a fugit

de | 30/06/2017 | Actualitate, Rural

Un bărbat de 50 de ani din Dulcești a ajuns la spital joi  seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul se afla într-o căruță, atelajul hipo fiind accidentat de un autoturism, pe o stradă din sat.

La fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul implicat în accident circula pe strada Iazului, având direcţia de mers către centrul satului, iar la un moment dat a fost angajat în manevra de mers înapoi, acroșând un atelaj hipo, care circula în spatele său. După producerea accidentului conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul pe un teren agricol din vecinătatea satului, fiind identificat, după două ore, la domiciliul său din localitatea Dulceşti. Acesta, un tânăr de 28 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/ alcool pur în aerul expirat.” – comunicat de presă Inspectoratul Județean de Poliție Neamț

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului atelajului, bărbatul de 50 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Roman. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.