Site icon inRoman.ro

Handbal: CSM Roman pierde în fața echipei vedetă CSM București

CSM Bucuresti 2

Miercuri, 13 septembrie, CSM Roman a întâlnit echipa cu cel mai valoros lot din Liga Florilor (denumiră dată Ligii I de handbal femenin). Diferanța de valoare s-a văzut destul de clar pe parcursul meciului cu toate că meciul a început promițător cu un șapte metri trasnformat de Iuganu Ana. Însă, din minutul 10, CSM București a început să ia avans pe tabela de marcaj, la pauză scorul fiind de 16-10.

Repriza a doua a început cu o ratare a vedetei Cristina Neagu și în primele momente părea că echipa din Roman vrea să lupte de la egal la egal. Până în minutul șapte al reprizei diferența de goluri s-a menținut la șase (21-15) după care a urmat o perioadă în care ratările au curs în fața ambelor porți. Din minutul 11 Cristina Neagu a reluat ofensiva la poarta CSM Roman, marcând trei goluri consecutiv în ciuda faptului că CSM București evolua cu o jucătoare mai puțin ca urmare a unei eliminări de două minute. Finalul de meci a prins CSM Roman cu garda jos pe contraatcuri, antrenorul Constantin Ștefan reproșându-le jucătoarelor la time-out că „replierea e zero”. Scor final: 32-19.

„Am avut un meci foarte greu cu CSM București, dat fiind faptul că anul acesta au o echipă care are șanse mari să câștige Liga Campionilor, am avut o prestație bună cel puțin în prima repriză, au fost câteva situații de finalizare bune dar Paula Ungureanu a fost iarăși într-o zi de excepție și a scos câteva mingi din poziții foarte clare, iar aceste mingi s-au transformat în contraatacuri cu care au reușit să se distanțeze pe tabelă. Am avut probleme în a doua repriză pe repliere, cu toate că eram pregătiți pentru așa ceva, dar pe finalul jocului, din cauza nereușitelor din atac, nici replierea nu a mai funcționat cum trebuia.”

Constantin Ștefan, antrenor CSM Roman

Lot CSM Roman

Lot CSM București

CSM Roman va disputa următorul meci acasă, sâmbătă 16 septembrie de la ora 17:00, împotriva CSU Danubius Galați.

Exit mobile version