Site icon inRoman.ro

Bărbat accidentat pe fosta stradă Florilor

accident pieton bulevardul Roman Musat 1

Polițiștii rutieri romașcani au făcut marți, 26 septembrie, naveta de la un accident la altul. Nici nu au terminat bine cercetările la accidentul care a blocat traficul la ieșirea din oraș, că au fost solicitați să intervină la un alt eveniment rutier, pe fosta stradă Florilor. Un pieton a vrut să traverseze bulevardul Roman-Mușat pe la colțul intersecției, dar a fost luat în plin de o mașină care venea dinspre cimitir către centru.

În zona în care a avut loc accidentul este o stație pentru autobuze care circulă pe rute din zona Romanului, iar bărbatul se pare că intenționa să aștepte autobuzul, însă nu se știe din ce motiv a vrut să traverseze pe partea cealaltă a străzii, dar a mers pe la colțul intersecției, chiar dacă în imediata apropiere este și o trecere pentru pietoni. Pe de altă parte, martorii susțin că șoferul circula cu viteză și că s-ar fi angajat într-o depașire pe contrasens și a ajuns să-l lovească pe bărbat.

Niciunul dintre participanții la trafic nu consumase alcool; pietonul accidentat, deși a fost lovit la cap, a fost conștient și a putut sufla în fiolă. După primele îngrijiri medicale acordate la fața locului de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Neamț, bărbatul a fost transportat la spital, în timp ce șoferul a rămas să răspundă întrebărilor polițiștilor.

Este un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane aflată în traversarea drumului public pe la colțul intersecției, dar nu pe trecerea pentru pietoni, care se află la circa 20 – 30 de metri. Vom face cercetări amănunțite pentru stabilirea cu exactitate a vinovăției fiecăruia dintre cei doi paticipanți la trafic.” comisar șef Valentin Băetanu, șef Birou Rutier Roman

accident pieton bulevardul Roman Musat 1
Exit mobile version