Bărbat accidentat pe fosta stradă Florilor

de | 26/09/2017 | Actualitate, Local

Polițiștii rutieri romașcani au făcut marți, 26 septembrie, naveta de la un accident la altul. Nici nu au terminat bine cercetările la accidentul care a blocat traficul la ieșirea din oraș, că au fost solicitați să intervină la un alt eveniment rutier, pe fosta stradă Florilor. Un pieton a vrut să traverseze bulevardul Roman-Mușat pe la colțul intersecției, dar a fost luat în plin de o mașină care venea dinspre cimitir către centru.

În zona în care a avut loc accidentul este o stație pentru autobuze care circulă pe rute din zona Romanului, iar bărbatul se pare că intenționa să aștepte autobuzul, însă nu se știe din ce motiv a vrut să traverseze pe partea cealaltă a străzii, dar a mers pe la colțul intersecției, chiar dacă în imediata apropiere este și o trecere pentru pietoni. Pe de altă parte, martorii susțin că șoferul circula cu viteză și că s-ar fi angajat într-o depașire pe contrasens și a ajuns să-l lovească pe bărbat.

Niciunul dintre participanții la trafic nu consumase alcool; pietonul accidentat, deși a fost lovit la cap, a fost conștient și a putut sufla în fiolă. După primele îngrijiri medicale acordate la fața locului de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Neamț, bărbatul a fost transportat la spital, în timp ce șoferul a rămas să răspundă întrebărilor polițiștilor.

Este un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane aflată în traversarea drumului public pe la colțul intersecției, dar nu pe trecerea pentru pietoni, care se află la circa 20 – 30 de metri. Vom face cercetări amănunțite pentru stabilirea cu exactitate a vinovăției fiecăruia dintre cei doi paticipanți la trafic.” comisar șef Valentin Băetanu, șef Birou Rutier Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.