„Femeia, între putere și feminintate” se va desfășura într-un nou loc

de | 26/09/2017 | Cultură, Fără categorie, Local

Seria evenimentelor „Femeia, între putere și feminitate” continuă cu o temă de interes pentru multe doamne. Evenimentul din această săptămână vine cu două noutăți. Prima este locul de desfășurare: Casa de Cultură a Sindicatelor, în sala bibliotecii. A doua noutate este ziua desfășurării activității: vineri, nu joi, pentru că organizatoarea a vrut să lase tuturor cinefililor să meargă la proiecția filmului „Octav”.

Evenimentul de vineri se numește „În căutarea echilibrului: despre hrana trupului și a sufletului”, iar invitații sunt Diana Mădălina Georgescu și Lucian Mușet.

Am decis să abordăm și acest subiect în cadrul evenimentelor <Femeia, între putere și feminitate> atunci când am văzut cat de multe persoane cer acest subiect. Doar că nu m-am rezumat doar la nutriție, ci l-am combinat cu dezvoltare personală. Va fi un eveniment foarte dinamic și util tuturor celor interesați de sănătatea trupului si a sufletului. Timpurile pe care le trăim nu ne vin deloc în ajutor. Ne impărțim cu mai mult sau mai puțin succes între job și casă, între resposabilitățile din fișa postului și cele nescrise care vin la pachet cu statului de femeie – soție, mamă. Și în tot acest context ”nu îmi ajunge timpul” este sintagma pe care o folosim cel mai des. În realitate este vorba despre faptul că ne-am abandonat, avem mai mult grija de ceilalți decât de noi înșine.” Cătălina Ilie Popescu, organizator

 

Diana Mădălina Georgescu, nutriționist, asistent farmacie, specialist în comunicare și relații publice, pasionată de gătitul simplu și savuros, la îndemâna oricui, practică oficial nutriția de câțiva ani. Lucian Mușet, formator, profesor de filosofie și fotograf. Rezervări la eveniment se pot face la numărul de telefon 0741.091.668.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.