Colegiul Național „Roman Vodă” împlinește 145 de ani de existență

40

Colegiul Național „Roman Vodă” împlinește 145 de ani, motiv pentru care săptămâna aceasta toată școala este în sărbătoare. Au loc vizionări de filme prin care sunt evocate personalitățile care au educat generații sau care au învățat aici, se desfășoară concursuri între elevi, se organizează dezbateri, sesiuni de referate, aplicații practice, expoziții ale lucrărilor premiate la concursuri naționale.

Tot săptămâna aceasta se organizează a VI-a ediție a Memorialului Ioan Vega, iar elevii romanvodiști pot participa la competiți ide șah, tenis de masă, fotbal și baschet.

Cel mai important eveniment dedicat împlinirii a 145 de ani de la înființarea CNRV va avea loc vineri, 29 septembrie, începând cu ora 10.00. În aula Garabet Ibrăileanu vor fi invitați din rândul oficialităților, foști elevi ai liceului, actuali elevi și profesori. Programul va cuprinde un moment artistic al celor mai mici elevi ai Colegiului, reprezentarea unui fragment dintr-o piesă de teatru de Ion Luca (dramaturg născut la Roman), dar și lansarea ultimului număr al Anuarului CNRV.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.