Deputatul Bulai nu mai este președinte al USR Roman

de | 27/09/2017 | Local, Politică

Deputatul USR Iulian Bulai a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că a decis să demisioneze din funcția de președinte al USR Roman și să coordoneze doar activitatea filialei județene USR Neamț.

Decizia președintelui USR Neamț ar reprezentat o modalitate de a dinamiza activitatea filialelor locale USR din județ.

Am demisionat din funcția de președinte al USR Roman pentru că sunt de părere că frâiele unei organizații locale trebuie să fie ținute de un membru care își poate dedica mai mult timp dezvoltării filialei și dinamizării activităților acesteia. Fiind plecat jumătate din săptămână la București, îmi este greu să organizez acțiuni specifice pentru filiala Roman. La fel cum în celelalte filiale locale ale USR din județ, mă refer aici la Piatra Neamț, Târgu Neamț sau Zănești, există președinți din localitate, la fel și la Roman este nevoie de un conducător local. În perioada următoare vor avea loc alegeri pentru a desemna noul președinte al USR Roman și, personal, îl susțin pentru ocuparea acestei funcții pe vicepreședintele Radu Samson, fost candidat la alegerile locale parțiale din acest an. Sper ca și ceilalți colegi din filiala USR Roman să fie de acord.

Iulian Bulai, deputat USR

Iulian Bulai a fost ales în funcția de președinte al USR Roman în ședința Adunării Generale a Filialei locale USR Roman din 14 octombrie 2016.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.