Site icon inRoman.ro

15 locuri de muncă scoase la concurs la Complex Sportiv şi de Agrement Moldova

Deschidere strand 32

Având în vederea începerea sezonului cald, Clubul Sportiv Municipal Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a 15 funcții contractuale de execuție, temporar vacante, la Serviciul Baze Sportive – Formaţia Complex Sportiv şi de Agrement Moldova, după cum urmează:

  1. 4 posturi de casier;
  2. 1 post de muncitor calificat, treapta III (agent de securitate);
  3. 2 posturi de muncitor calificat, treapta IV (agent de securitate);
  4. 4 posturi de muncitor calificat, treapta IV (salvator la ştrand);
  5. 1 post de muncitor necalificat, treapta I (îngrijitor spaţii verzi);
  6. 3 posturi de îngrijitor (îngrijitor spaţii verzi).

Pentru a ocupa unul dintre aceste doritorii trebuie să întrunească unele condiții generale și unele condiții specifice postului.

Condiții generale:

Condiţii specifice:

Concursul se va organiza conform următorului calendar:

Documente necesare

În cazul în care candidatul depune o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecția dosarelor, acesta are obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului.

Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea vor fi prezentate și în original în vederea verificării conformității copiilor cu acestea.

Relaţii suplimentare puteți obţine la sediul Clubului Sportiv Municipal Roman, Piaţa Roman Vodă nr. 1, et. II, camera 62, telefon: 0233/734.367.
Exit mobile version