Site icon inRoman.ro

Primăria Piatra-Neamț contestă în instanță prețul la apă

apa robinet

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a anunțat, într-o confrință de presă, că va merge pe calea justiție pentru a obține anularea tarifului la apă și canalizare.

Tarifele la apă și canalizare au fost majorate săptămâna trecută de majoritatea prmiarilor din județ, dar fără acceptul primarilor din Roman, Piatra-Neamț și a altor câtorva edili.

Vă informez că astăzi am contestat în instanță decizia de majorarea a pretului apei si am solicitat suspendarea punerii în practică a acestei măsuri care ne afectează pe toți. Am început totodată să caut soluţii alternative pentru oraşul Piatra Neamţ. În acest sens am avut deja o primă discuție cu societatea APA Vital Iași si am stabilit să ne întâlnim în perioada imediat următoare  pentru a discuta despre posibilitatea furnizarii apei în Piatra Neamț de către această companie care prestează serviciul la tarife mai mici. A început să apară concurenţa şi consider ca ApaServ trebuie să găsească soluţii pentru a oferi populaţiei un preţ la apă competitiv şi servicii de calitate, altfel riscă să-şi piardă clienţii.”

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț

ApaVital Iași poartă deja discuții și cu reprezentanții municipiului Roman.

Exit mobile version