Primăria Piatra-Neamț contestă în instanță prețul la apă

0

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a anunțat, într-o confrință de presă, că va merge pe calea justiție pentru a obține anularea tarifului la apă și canalizare.

Tarifele la apă și canalizare au fost majorate săptămâna trecută de majoritatea prmiarilor din județ, dar fără acceptul primarilor din Roman, Piatra-Neamț și a altor câtorva edili.

Vă informez că astăzi am contestat în instanță decizia de majorarea a pretului apei si am solicitat suspendarea punerii în practică a acestei măsuri care ne afectează pe toți. Am început totodată să caut soluţii alternative pentru oraşul Piatra Neamţ. În acest sens am avut deja o primă discuție cu societatea APA Vital Iași si am stabilit să ne întâlnim în perioada imediat următoare  pentru a discuta despre posibilitatea furnizarii apei în Piatra Neamț de către această companie care prestează serviciul la tarife mai mici. A început să apară concurenţa şi consider ca ApaServ trebuie să găsească soluţii pentru a oferi populaţiei un preţ la apă competitiv şi servicii de calitate, altfel riscă să-şi piardă clienţii.”

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț

ApaVital Iași poartă deja discuții și cu reprezentanții municipiului Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.