Site icon inRoman.ro

Un consilier local vrea Romanul destinație turistică. Ce propune

indicator Roman 4191

Un consilier local i-a propus primarului Lucian Micu, la întâlnirea de la începutul acestui an, când au avut loc dezbaterile pe buget, să  ia în calcul propunerile lui de a oferi municipiului un aer mai… turistic, în așa fel încât cei care tranzitează orașul să aibă motive pentru a rămâne mai mult.  

Cum vede consilierul local Mircea Beloiu, membru al Consiliului Seniorilor, transformarea Romanului în destinație turistică:

Pe lângă aceste sugestii, în documentul înaintat primarului se mai vorbește despre atragerea investitorilor privați pentru ca în Parcul Municipal să se construiască un parc de distracții, realizarea unei pasarele pietonale dinspre parc către Roman Value Centre și refacerea cetății Romanului (n.r. – nu se precizează dacă este vorba de Cetatea Nouă sau de cea Veche).

De asemenea, sunt aduse în discuție mai multe sugestii privind circulația rutieră din oraș: consilierul local dorește montarea mai multor indicatoare de orientare și semaforizarea sau înființarea de sensuri giratorii în intersecțiile de la Abator, 1 Mai, str. Cuza Vodă cu Dobrogeanu Gherea sau str. Anton Pann cu bulevardul Republicii.

Alte propuneri:

Exit mobile version