Site icon inRoman.ro

Judecătorii, țap ispășitor pentru coada de la Taxe și Impozite

automat bonuri de ordine taxe locale 3

Judecătorii Tribunalului Neamț par a fi vinovați pentru că romașcanii stau cu orele la rând, să-și plătească taxele și impozitele locale. Magistrații nemțeni, în primă instanță, au dispus suspendarea executării unei hotărâri a Consiliului Local prin care s-au comasat două servicii din cadrul Primăriei (inRoman.ro a explicat aici situația). În aceeași hotărâre a Consiliului Local era prevăzută și o suplimentare de personal la Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Noi vom face recurs la acea suspendare pentru că, din punctul nostru de vedere, s-a pronunțat instanța și pe aspecte pe care reclamanta nu le-a invocat și nu avea interes. Noi am avut, cu ocazia reorganizării organigramei, și niște modificări la Direcția de Taxe și Impozite Locale, unde am dorit crearea a încă două posturi contractuale de casier, astfel încât în această perioadă să accelerăm partea de încasare și să mai eliminăm din cozile de la ghișee. Ori, instanța a suspendat în totalitate organigrama, deși reclamanta nu avea absolut niciun interes față de modificările de la Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Romașcanii s-au declarat de mai multe ori nemulțumiți de faptul că sunt nevoiți să aștepte prea mult la rând ca să plătească taxe și impozite către administrația publică locală.

Exit mobile version