Judecătorii, țap ispășitor pentru coada de la Taxe și Impozite

de | 19/03/2019 | Administrație, Justiție, Local

Judecătorii Tribunalului Neamț par a fi vinovați pentru că romașcanii stau cu orele la rând, să-și plătească taxele și impozitele locale. Magistrații nemțeni, în primă instanță, au dispus suspendarea executării unei hotărâri a Consiliului Local prin care s-au comasat două servicii din cadrul Primăriei (inRoman.ro a explicat aici situația). În aceeași hotărâre a Consiliului Local era prevăzută și o suplimentare de personal la Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Noi vom face recurs la acea suspendare pentru că, din punctul nostru de vedere, s-a pronunțat instanța și pe aspecte pe care reclamanta nu le-a invocat și nu avea interes. Noi am avut, cu ocazia reorganizării organigramei, și niște modificări la Direcția de Taxe și Impozite Locale, unde am dorit crearea a încă două posturi contractuale de casier, astfel încât în această perioadă să accelerăm partea de încasare și să mai eliminăm din cozile de la ghișee. Ori, instanța a suspendat în totalitate organigrama, deși reclamanta nu avea absolut niciun interes față de modificările de la Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Romașcanii s-au declarat de mai multe ori nemulțumiți de faptul că sunt nevoiți să aștepte prea mult la rând ca să plătească taxe și impozite către administrația publică locală.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.