Site icon inRoman.ro

Conducerea Apaserv promite dispecerat la Roman și asistență juridică gratuită

intalnire apaserv asociatii de proprietari Lucian Micu Vlad Angheluta 8174

Întâlnirea dintre reprezentanții companiei ApaServ și cei ai asociațiilor de proprietari din oraș a fost, așa cum era de așteptat, extrem de dinamică. Romașcaniii nu au așteptat de două ori să se înscrie la microfon pentru a pune întrebări și a cere socoteală conducerii operatorului de apă și canalizare în cazul disfuncționalităților. 

Poate cele mai importante concluzii ale acestei întâlniri au fost că din a doua parte a anului se va reînființa un dispecerat ApaServ special pentru zona Roman și că reprezentanții asociațiilor de proprietari vor avea parte de consultanță juridică gratuită o dată pe lună, la Roman, dacă vor solicita acest lucru. În rest, oamenii s-au plâns, directorul general a promis că rezolvă iar subalternii s-au făcut că sunt extrem de entuziasmați să treacă la treabă, chiar dacă este vorba despre solicitări la care se putea găsi rezolvare și până acum. 

Cele mai importante solicitări/sesizări au fost următoarele:

S-a vorbit din nou despre posibilitatea contorizării individuale sau a convenției, astfel încât fiecare romașcan să-și plătească propria factură către ApaServ. Există exemple de succes în Roman, dar o reprezentantă a unei asociații de proprietari a adus în discuție și un aspect negativ al convenției: „Convenția individuală aduce un mare deserviciu asociațiilor de proprietari: sunt proprietari care plătesc apa, dar nu și celelalte cheltuieli din cadrul asociației (gunoi, femeie de seerviciu, lumina pe casa scării). rezolvă o problemă și produce altele.” 

Exit mobile version