Site icon inRoman.ro

Jandarmii au nevoie de sute de colegi. Au început înscrierile

festivitate avansare jandarmi 1

Jandarmeria Română pare să aibă, pe viitor, nevoie de câteva sute de noi angajați. Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț a început procesul de recrutare a candidaților în vederea participării la probele de selecție organizate pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne în sesiunea 2019 și ianuarie 2020.

Tinerii nemțeni, interesați de o carieră în Jandarmeria Română, pot depune cererile tip de înscriere la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț până la următoarele date limită:

Jandarmeriei Române i-au fost aprobate, în vederea scoaterii la concurs, peste 400 de locuri în instituțiile militare de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, după cum urmează:

Pentru sesiunea de admitere din iulie-august 2019:

Pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2020:

Totodată, structura de resurse umane din cadrul Jandarmeriei Neamţ recrutează candidaţi și pentru Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” învăţământ cu frecvenţă; durata studiilor: 3 ani.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra Neamț, strada V.A. Urechia, nr.4-6 sau la numărul de telefon 0233/230391, interior 24535.

Exit mobile version