Site icon inRoman.ro

Galerie foto Rally Classic Moldova: bijuterii pe patru roți la Roman

Participanții la ediția a V-a a Rally Classic Moldova au luat startul anul acesta de la Roman. Vineri dimineață, parcarea din fața Colegiului Roman Vodă a fost dovada clară că tot românul se pricepe la mașini, romașcanii venind în număr mare, admirând și comentând pe îndelete fiecare mașină prezentă. Posesorii bijuteriilor pe patru roți, oameni inimoși, și-au arătat disponibilitatea de a sta de vorbă cu toată lumea, explicând, tot pe îndelete, tehnica de sub capote sau povestind diverse lucruri legate de pasiunea lor.

37 de echipaje s-au prezentat la start, din Teleorman, Suceava, Bihor și alte județe din toata țara, cu mașini fabricate între anii 1965 – 1993, de la puternicele Porshe 911 până la citadinele Renault 5.

Într-o astfel de competiție nu câștigă nici puterea mașinii nici viteza maximă atinsă, concursul fiind unul de regularitate în care echipajele sunt penalizate dacă ajung cu întârziere la sosire, dar și dacă ajung mai repede. Traseul este ținut la secret până cu puțin timp înainte de startul cursei, mașinile trebuind să treacă pe la niște puncte de pontaj iar în anumite puncte sunt ascunși arbitri care monitorizează cursa și-i depunctează pe cei ce nu respectă regulile de circulație.

Lista participanților:

Exit mobile version