Site icon inRoman.ro

Dezbatere ApaServ: Prețul la apă se va mări. Oficialii promit investiții cu banii luați de la clienți

cropped intalnire ApaServ Primarie Angheluta Tudorel

Întâlnirea pe care reprezentanții ApaServ și ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) AquaNeamț au avut-o, joi, 1 august, cu romașcanii, a fost mai calmă decât cea de miercuri, 31 iulie, cu reprezentanții Rossal și ADI EcoNeamț (vezi aici textul).

Vlad Angheluță, managerul general al ApaServ, a explicat celor aproximativ 50 de reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, care sunt cauzele creșterii tarifelor la apă și canalizare. Conform proiectului, tariful pentru apă potabilă va crește la nivelul de 4,82 lei/mc (de la 3,84 lei/mc), iar la canalizare-epurare la nivelul de 3,80 lei/mc (de la 3,50 lei/mc). Principalele declarații ale lui Angheluță au fost: 

Președintele ADI AquaNeamț, Radu Tudorel, a explicat că Asociația are obligația de a aproba prețul:

Când microfonul a ajuns la reprezentanții asociațiilor de proprietari, aceștia nu au reclamat doar tarifele mari, ci și alte probleme în relația cu ApaServ. Mai jos sunt principalele intervenții (I) și răspunsuri (R) primite. 

Radu Samson a avut patru întrebări, care nu au rămas fără răspuns din partea reprezentanților ApaServ. El a promis că data viitoare se va pregăti mai bine. 

Prezent și el întâlnire, consilierul județean Florin Hopșa a avut patru întrebări.

A rămas ca Florin Hopșa să trimită scris întrebările, dacă nu este mulțumit de răspunsuri.

Concluzii:


Exit mobile version