Site icon inRoman.ro

Plafonul de venituri pentru ajutorul de încălzire a fost majorat

foc incalzire soba semineu

Primăria municipiului Roman a anunțat că cetățenii care au venituri sub 750 lei/persoană pot depune cereri pentru a beneficia de ajutorul de încălzire pe timpul iernii, fie că folosesc pentru aceasta gaze naturale, electricitate sau lemne.

Romașcanii care locuiesc la bloc vor depune cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței la asociațiile de proprietari de care aparțin. Pentru acordarea ajutorului de încălzire, limita maximă a venitului net pe membru de familie este de 750 lei.

Conform legislației în vigoare, actele necesare pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu energie electrică/gaze naturale/lemne sunt:

Veniturile se vor prezenta pentru toţi membrii majori, cu acte doveditoare (adeverințe de venit, cupoane de pensie sau de indemnizații, cupoane de alocații, etc.). Dosarul trebuie să conțină și certificat fiscal privind taxele si impozitele locale (de la camera 11 din Primărie pentru toţi membrii majori și copie certificat înmatriculare autoturism, după caz), adeverinţă privind deținerea de terenuri agricole și animale pentru toţi membrii majori, de la Biroul Unic din Primărie, declarație privind deținerea de terenuri, animale și păsări deținute în alte localități, factura de energie electrică/gaze naturale (copie).

Exit mobile version