Site icon inRoman.ro

Dezbateri pentru buget (II): Sănătatea nu are probleme majore

dezbatere buget sanatate 1

A doua dezbatere organizată de administrația locală privind bugetul pentru anul în curs a fost cu reprezentanți din domeniul sănătății. Marți, 21 ianuarie, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Roman au venit directorii Spitalului Roman, mai mulți medici de la centre de permanență din oraș, managerul Sericiului de Ambulanță Județean Neamț și un reprezentant al Colegiului Farmaciștilor.

La începutul întâlnirii, primarul Lucian Micu a amintit despre proiectul european câștigat recent, privind construirea unui ambulatoriu. Proiectul valorează peste 12.000.000 lei și va însemna dotări pentru un centru de imagistică modern, inclusiv RMN și computer tomograf.

Cei prezenți la întâlnire nu au avut prea multe solicitări; cu excepția managerului Spitalului Municipal de Urgență, care avea o listă cuprinzătoare de lucrări.

La întâlnire au fost prezenți și reprezentanți ai centrelor de permanență din Anton Pann și de pe C.A. Rosetti (Medclass), dar aceștia nu au avut probleme de adus la cunoștința administrației locale.

Exit mobile version