Site icon inRoman.ro

Cozmanciuc: “Alegerile anticipate sunt soluția pentru viitorul dezvoltării regiunii Moldovei”

cozmanciucC

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, susține că social democrații continuă să acționeze în detrimentul cetățenilor și că, după ce au demis prin moțiune de cenzură “unul dintre cele mai bune Guverne pe care le-a avut România”, acum refuză să participe la actul democratic, pe care tot ei l-au declanșat.

Singura soluție o reprezintă alegerile anticipate, care să ofere șansa românilor de a alege un Parlament legitim, care să le apere și să le respecte interesele, nu pe cele ale grupurilor de interese susținute de PSD sau din interiorul PSD. Prin acest blocaj și boicot practicat inclusiv de parlamentarii PSD din Neamț se împiedică, indirect, și dezvoltarea zonei Moldovei. Cum se poate merge mai departe cu proiectele începute dacă PSD boicotează în continuare și menține starea de incertitudine? Boicotul PSD dovedește odată în plus necesitatea alegerilor anticipate – acești indivizi refuză să-și reprezinte proprii alegători.

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț

Șeful liberalilor nemțeni a oferit și exemple de “lucruri bune realizate de PNL, distruse de PSD în Parlament: 

  1. PNL s-a luptat să reintroducă alegerea primarilor în două tururi, PSD a blocat prin depunerea moțiunii de cenzură, iar acum nu se prezintă la votul pe care tot cei de la PSD l-au determinat prin trecerea moțiunii de cenzură. Deci unde este logica aici? Mai mult chiar, PSD refuză dreptul românilor de a avea primari aleși cu mai multă reprezentativitate și face orice pentru a împiedica PNL în Parlament și în afara lui.
  2. PNL a scăpat țara de OUG 114, una dintre cele mai nocive ordonanțe de urgență din istoria democratică a României, cu efecte nocive asupra firmelor românești, asupra antreprenorilor români și asupra românilor în general. Efectul OUG 114 a fost creșterea veniturilor demnitarilor și supra-taxarea românilor și a mediului privat. PNL a eliminat prevederile din OUG 114 prin angajarea răspunderii și prin OUG 1/2020, care însă a fost respinsă de majoritatea PSD de la Senat. 

Ce lucruri nocive pentru români am încercat să eliminăm, dar social democrații se opun?

Exit mobile version