Site icon inRoman.ro

Concursul “Romanul, curat şi verde”, la a XI-a ediție

spatiu verde blocuri

Fiecare romașcan este invitat să se înscrie la a XI-a ediție a concursului “Romanul, curat și verde”, scopul competiției fiind salubrizarea întregului municipiu – zone verzi, părculeţe de joacă, alei dintre blocuri, parcări, platforme gospodăreşti, căi de circulaţie rutieră şi pietonală, grădini şi balcoane.

Înscrierea la concurs se poate face: pe e-mail (mediu@primariaroman.ro) sau personal, prin completarea unei cereri tip care se găseşte la Biroul Unic al Primăriei municipiului Roman și pe site-ul instituției.

Perioada de înscriere esre 02 – 13 martie, iar concursul se va desfășura în intervalul 16 martie – 17 aprilie. Câştigătorii vor fi desemnaţi de către primarul municipiului Roman, în urma verificărilor efectuate de comisia implicată în concurs.

Pe site-ul Primăriei Roman a fost publicată o grilă de punctare, pentru o mai bună autoevaluare. Participanții sunt atenționați că se vor desfiinţa toate grădinile improvizate unde se cultivă diverse leguminoase, plante aromate etc, împrejmuirile neautorizate și construcţiile neautorizate.

Exit mobile version