Concursul “Romanul, curat şi verde”, la a XI-a ediție

de | 02/03/2020 | Local, Social

Fiecare romașcan este invitat să se înscrie la a XI-a ediție a concursului “Romanul, curat și verde”, scopul competiției fiind salubrizarea întregului municipiu – zone verzi, părculeţe de joacă, alei dintre blocuri, parcări, platforme gospodăreşti, căi de circulaţie rutieră şi pietonală, grădini şi balcoane.

Înscrierea la concurs se poate face: pe e-mail (mediu@primariaroman.ro) sau personal, prin completarea unei cereri tip care se găseşte la Biroul Unic al Primăriei municipiului Roman și pe site-ul instituției.

Perioada de înscriere esre 02 – 13 martie, iar concursul se va desfășura în intervalul 16 martie – 17 aprilie. Câştigătorii vor fi desemnaţi de către primarul municipiului Roman, în urma verificărilor efectuate de comisia implicată în concurs.

Pe site-ul Primăriei Roman a fost publicată o grilă de punctare, pentru o mai bună autoevaluare. Participanții sunt atenționați că se vor desfiinţa toate grădinile improvizate unde se cultivă diverse leguminoase, plante aromate etc, împrejmuirile neautorizate și construcţiile neautorizate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.