Site icon inRoman.ro

Cozmanciuc: „Guvernul vine cu o soluție pentru producătorii și furnizorii români de echipamente medicale”

Mugur Cozmanciuc 1611

Pentru a-i ajuta pe producătorii și furnizorii români de echipamente medicale și conducerea spitalelor unde se duce lupta pentru eradicarea noului coronavirus, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE) – aflată în portofoliul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – anunță că se va ocupa să facă legătura între cele două părți.

Astfel că producătorii și furnizorii care vor să aprovizioneze spitalele cu echipamente medicale și aparatură pentru a-i trata pe cei infectați cu COVID – 19 pot lua legătura cu cei de la Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie:

Prin această acțiune ne asigurăm că în vremuri de criză spitalele vor fi aprovizionate cu echipamente medicale și aparatură la prețuri corecte. Totodată, producătorii și furnizorii români care s-au adaptat și au găsit soluții pentru a nu se lăsa copleșiți de criză au ocazia să își prezinte ofertele. Guvernul PNL continuă să caute, să găsească și să aplice cele mai bune metode pentru a gestiona criza coronavirusului.

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL
Exit mobile version