Cozmanciuc: „Guvernul vine cu o soluție pentru producătorii și furnizorii români de echipamente medicale”

de | 22/04/2020 | Economic, Național, Sănătate

Pentru a-i ajuta pe producătorii și furnizorii români de echipamente medicale și conducerea spitalelor unde se duce lupta pentru eradicarea noului coronavirus, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE) – aflată în portofoliul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – anunță că se va ocupa să facă legătura între cele două părți.

Astfel că producătorii și furnizorii care vor să aprovizioneze spitalele cu echipamente medicale și aparatură pentru a-i trata pe cei infectați cu COVID – 19 pot lua legătura cu cei de la Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie:

  • Managerii de spitale din România, pot trimite cerere de ofertă pentru lista cu necesitățile spitalului la adresa de email: vanzari@sape-energie.ro
  • Furnizorii și producătorii de echipamente și aparatură medicală pot trimite email cu intenție și ofertă la adresa de email: achizitii@sape-energie.ro sau la numărul de telefon: 021 659 60 38.

Prin această acțiune ne asigurăm că în vremuri de criză spitalele vor fi aprovizionate cu echipamente medicale și aparatură la prețuri corecte. Totodată, producătorii și furnizorii români care s-au adaptat și au găsit soluții pentru a nu se lăsa copleșiți de criză au ocazia să își prezinte ofertele. Guvernul PNL continuă să caute, să găsească și să aplice cele mai bune metode pentru a gestiona criza coronavirusului.

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.