Site icon inRoman.ro

Ce au făcut partidele de când a început criza medicală (I): PNL Neamț

PNLNT7februarie

Am întrebat șefii filialelor județene ale principalelor partide ce au făcut sau ce vor să facă pentru cetățeni, în contextul crizei provocate de coronavirus. Știm deja că societatea civilă a reacționat prompt în tot județul și a donat materiale de protecție sau echipamente medicale. 

Dar ce au făcut partidele, care vor fi pe liste pentru cele două tipuri de alegeri – locale și parlamentare – care ne așteaptă peste câteva luni?

Am adresat aceeași solicitare către filialele din Neamț ale PNL, PSD, PMP, ALDE, USR, PLUS și ProRomânia: o listă cu acțiunile realizate începând cu 26 februarie sau care sunt în plan a fi realizate în județ pentru gestionarea situației actuale. 

PSD, ALDE și PMP nu au răspuns solicitării inRoman.ro. Din acțiunile publice realizate până acum reiese, însă, că PSD Roman a donat materiale de protecție pentru Spitalul Roman, Spitalul de Psihiatrie și Stația de Ambulanță Roman. PNL și USR au trimis un raport pe mai multe pagini, în timp ce PLUS și Pro România au trimis materiale mai sintetizate.

Azi, raportul PNL Neamț (din care am eliminat acțiunile administrațiilor locale, fiindcă cele mai multe sunt obligatorii, impuse prin acte normative și se desfășoară cu fonduri publice): 

Deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț:

Deputatul Laurențiu Leoreanu:

Senatorul Eugen Țapu Nazare:

Consilierii județeni PNL Neamț:

Dincolo de activitatea administrativă și politică a membrilor PNL, trebuie să menționăm implicarea umană. Majoritatea colegilor nostri sunt implicati in proiecte de spriin ale comunitatii mai mult sau mai putin vizibile publicului. Ne pasă de durerile și dramele pe care le vedem în jur și ajutăm familii sărmane și oameni năpăstuiți, pentru a le alina din necazuri. Dincolo de aceste cazuri, care din rațiuni de bun-simț e de preferat să rămână anonime, e cunoscută implicarea colegului nostru Andrei Carabelea care organizează în perioada aceasta proiectul Neamțul solidar la greu – Împreună învingem COVID, într-o formulă care reunește 10 ONG-uri.

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț
Exit mobile version