Site icon inRoman.ro

Polițiștii nemțeni, cadou inedit pentru un copil de nouă ani

Oamenii legii au răspuns solicitării venite din partea unei mame din comuna Ștefan cel Mare. Femeia l-a scris polițiștilor pe Facebook, explicându-le cât de mult și-ar dori să devină polițist fiul ei, care urma să împlinească nouă ani a doua zi. 

Astfel că o surpriză de ziua lui Gabriel, în condițiile în care micuțul nu a putut să-și petreacă aniversarea cu prietenii, a fost cea mai bună soluție.

Pentru un copil, să-și petreacă ziua de naștere izolat în casă, fără prieteni, fără petreceri și cadouri, poate fi trist. Sâmbătă, 2 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), au fost complici la transformarea zilei de naștere a unui copil într-o experiență unică. Pentru a-i înveseli ziua, polițiștii „au conspirat” cu părinții și i-au făcut o surpriză de proporții. Pentru câteva minute, însoțiți de patrupedul Jimmy, polițiștii au ieșit din tiparul activităților specifice și au făcut un gest din suflet, s-au deplasat la adresa sărbătoritului în vârstă de 9 ani și i-au urat „La mulți ani!” într-o formă inedită, respectând ordonanțele militare. Misiunea de suflet, aceea de a face un copil fericit, a fost îndeplinită cu succes de polițiști. La mulți ani, Gabriel și fericitări pentru modul în care ți-ai serbat ziua de naștere în această perioadă, rămânând în casă și dând un exemplu tuturor! 

comunicat IPJ Neamț
Exit mobile version