Polițiștii nemțeni, cadou inedit pentru un copil de nouă ani

de | 03/05/2020 | Actualitate, Rural

Oamenii legii au răspuns solicitării venite din partea unei mame din comuna Ștefan cel Mare. Femeia l-a scris polițiștilor pe Facebook, explicându-le cât de mult și-ar dori să devină polițist fiul ei, care urma să împlinească nouă ani a doua zi. 

Astfel că o surpriză de ziua lui Gabriel, în condițiile în care micuțul nu a putut să-și petreacă aniversarea cu prietenii, a fost cea mai bună soluție.

Pentru un copil, să-și petreacă ziua de naștere izolat în casă, fără prieteni, fără petreceri și cadouri, poate fi trist. Sâmbătă, 2 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), au fost complici la transformarea zilei de naștere a unui copil într-o experiență unică. Pentru a-i înveseli ziua, polițiștii „au conspirat” cu părinții și i-au făcut o surpriză de proporții. Pentru câteva minute, însoțiți de patrupedul Jimmy, polițiștii au ieșit din tiparul activităților specifice și au făcut un gest din suflet, s-au deplasat la adresa sărbătoritului în vârstă de 9 ani și i-au urat „La mulți ani!” într-o formă inedită, respectând ordonanțele militare. Misiunea de suflet, aceea de a face un copil fericit, a fost îndeplinită cu succes de polițiști. La mulți ani, Gabriel și fericitări pentru modul în care ți-ai serbat ziua de naștere în această perioadă, rămânând în casă și dând un exemplu tuturor! 

comunicat IPJ Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.