Site icon inRoman.ro

Cozmanciuc: Guvernul a luat cele mai bune măsuri pentru economia României

Mugur Cozmanciuc Camera Deputatilor

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, susține că Guvernul a avut în vedere, în primă etapă a crizei sanitare, protejarea sănătății și vieții cetățenilor, dar, în paralel a acționat pentru reducerea efectelor economice provocate de criza COVID-19, prin susținerea angajaților și a companiilor. 

Liberalul este de părere că există numeroase dovezi concrete că Guvernul PNL a luat cele mai bune măsuri pentru economie, iar acest lucru este confirmat de cifre concrete:

Totodată, conform statisticilor oficiale (INS), investițiile nete în economie au crescut cu 5% în primul trimestru din 2020 comparativ cu primul trimestru din 2019. În primele cinci luni din 2020, România a înregistrat cel mai înalt nivel de plăți pentru investiții din ultimii zece ani. Este o performanță într-un moment dificil pentru economia globală. Obiectivul guvernului PNL de a ieși din criză prin investiții consistente  este confirmat prin fapte. Și investițiile nu se vor opri, ci vor fi luate noi măsuri pentru stimularea investițiilor. 

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț
Exit mobile version