Site icon inRoman.ro

O „ciorbă cu purici și smântână acră” l-a determinat pe un tânăr să amenințe că se aruncă de la etaj (galerie foto)

Pompierii romașcani, împreună cu jandarmi, polițiști și paramedici, au intervenit pentru salvarea unei persoane care amenința că se aruncă de pe schela instalată pe fațada unui bloc de pe strada Anton Pann. Aflat la lucru cu muncitori chiar pe acoperișul blocului, antreprenorul George Biciușcă s-a transformat în negociator și a insistat pe lângă tânăr să coboare de pe schelă.

După mai multe zeci de minute de negocieri și după ce antreprenorul i-a promis că nu va păți nimic, tânărul a coborât de pe schelă vioi după ce i s-a admis cererea ca toate echipajele de intervenție să plece, acestea retrăgându-se în afara razei lui vizuale dar fiind pregătite să intervină.

Din informațiile culese de la martori, care sunt și vecini, tânărul ar fi „un băiat muncitor” care „e despărțit de nevastă”, „e liniștit” dar „nu e prima dată când face asta”. Motivul declarat al gestului ar fi că într-un restaurant din vecinătate ar fi mâncat o „ciorbă cu puri și smântână acră” și nu i-a luat nimeni în seamă reclamația.

Exit mobile version