O „ciorbă cu purici și smântână acră” l-a determinat pe un tânăr să amenințe că se aruncă de la etaj (galerie foto)

de | 10/08/2020 | Local, Actualitate

Pompierii romașcani, împreună cu jandarmi, polițiști și paramedici, au intervenit pentru salvarea unei persoane care amenința că se aruncă de pe schela instalată pe fațada unui bloc de pe strada Anton Pann. Aflat la lucru cu muncitori chiar pe acoperișul blocului, antreprenorul George Biciușcă s-a transformat în negociator și a insistat pe lângă tânăr să coboare de pe schelă.

După mai multe zeci de minute de negocieri și după ce antreprenorul i-a promis că nu va păți nimic, tânărul a coborât de pe schelă vioi după ce i s-a admis cererea ca toate echipajele de intervenție să plece, acestea retrăgându-se în afara razei lui vizuale dar fiind pregătite să intervină.

Din informațiile culese de la martori, care sunt și vecini, tânărul ar fi „un băiat muncitor” care „e despărțit de nevastă”, „e liniștit” dar „nu e prima dată când face asta”. Motivul declarat al gestului ar fi că într-un restaurant din vecinătate ar fi mâncat o „ciorbă cu puri și smântână acră” și nu i-a luat nimeni în seamă reclamația.

amenintare sinucidere MG 3205 scaled
amenintare sinucidere MG 3210 scaled
amenintare sinucidere MG 3226 scaled
amenintare sinucidere MG 3224 scaled
amenintare sinucidere MG 3232 scaled
amenintare sinucidere MG 3238 scaled
amenintare sinucidere MG 3264 scaled
amenintare sinucidere MG 3277 scaled
amenintare sinucidere MG 3281 scaled

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.